skip to Main Content

Wat wij doen

Dit is de pagina waar we uitleggen wat de kwaliteiten zijn van HoloWeb. In dezelfde volgorde als de vier stappen die nodig zijn om het maximale uit je website te kunnen halen! Klinkt interessant toch? Design, website, seo en hosting. Maar we doen uiteraard veel meer dan dat! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het direct opvragen van een offerte óf het inplannen van een afspraak.

Design

Website

SEO

Hosting

Design

Alles staat en valt met gebruiksvriendelijkheid. Dus het toepassen van communicatie en een helder design. Want zonder deze twee trekt een website geen bezoekers. Om te zorgen dat je website hieraan voldoet vinden we het belangrijk om onderzoek te doen naar je onderneming. We komen graag langs om kennis te maken. We inventariseren onze werkzaamheden en op basis hiervan beginnen we met het realiseren van de branding en huisstijl. Dit proces bestaat uit het uitwerken van schetsen, ontwerp, kleurkeuze, lettertype, wireframes, moodboards, user experience en meer.

We focussen op een helder verhaal, heldere communicatie. Inhoudelijk kijken we hoe we de inhoud van je onderneming indelen om de bezoeker z.s.m. tot die klik te krijgen. Hier komt “call-to-action” bij kijken. Knoppen die snel en effectief triggeren om de vervolgstappen te kunnen ondernemen. We sluiten het ontwerp hierop aan om de beste User Experience te bieden. Door gebruik van leesbare lettertypes, passende kleuren en beelden.

Wellicht ben je enkel op zoek naar een nieuw logo, briefpapier, visitekaartjes of overig drukwerk. Geen probleem!

Maatwerk

Modern design

HoloWeb maakt al zijn designs op maat! Elk design is uniek en speciaal ontworpen. Het resultaat; Een uniek website design die inspeelt op hedendaags trends.

Mobile

First

Prioriteit is mobiel en tablet.
Elke website laten we hier perfect op aansluiten.

Lightspeed

Server

Elke HoloWeb waardige website draait op onze Lightspeed server. Weg met die laadschermen dus. Gewoon klik en klaar.

SEO

Optimalisatie

Op een ‘HoloWeb’ website ben je natuurlijk trots. Dan zou het wel fijn zijn als deze ook hoog in Google scoort toch? Alle HoloWeb websites zijn in de basis goed vindbaar!

Drupal

Experts

Ja! We hebben o.a. veel kennis van Drupal & WordPress! Hier kunnen we eigenlijk alles mee.

CMS

Gebruiksvriendelijk

Even je blog up-to-date houden of een nieuwsbericht plaatsen? Dit kunnen we uiteraard doen, maar jij natuurlijk ook! Zo gebruiksvriendelijk is ons CMS.

Website

Design

SEO

Hosting

Website

HoloWeb bestaat uit het verzorgen van ‘Lightspeed’ websites en webapplicaties. De focus ligt op snelheid en gebruiksvriendelijkheid. We denken mobile first en zorgen dat je website perfect werkt op alle beschikbare devices. Elke website bouwen we vanaf nul d.m.v onze eigen techniek. Geen kant-en-klare software of thema’s. We leveren maatwerk om het maximale uit je website te kunnen halen. Elke site leveren we op met een gebruiksvriendelijk CMS. Op die manier kan je eenvoudig en snel je inhoud aanpassen of verschuiven. Bij voorkeur is er keuze voor WordPress, Drupal of Headless.

Een eenvoudige one-pager kunnen we al bouwen vanaf een vast laag tarief. Naast een one-pager bouwen we blogs, fora, webshops en meer.
Onze kennis binnen de e-commerce zijn o.a. systemen als WooCommerce, Shopify, PrestaShop en Magento.

Daarnaast beschikken we over de kennis om verschillende CRM-systemen met je website te koppelen, bijvoorbeeld; RealWorks (makelaarsmodule) en EXACT.

SEO

Website

Design

Hosting

SEO

SEO (Zoekmachineoptimalisatie) zorgt ervoor dat je website op alle fronten inhoudelijk wordt versterkt om een betere vindbaarheid op Google te kunnen garanderen. Elke HoloWeb website komt, out of the box met goede basis SEO functionaliteiten. Denk hierbij aan het inhoudelijk ordenen, optimaliseren van afbeeldingen, sitemaps, robots.txt, Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager, contactinformatie, website snelheid en meer. Alhoewel dit een begin is, kan er natuurlijk altijd nog uitgebreid worden.

Met ons SEO-pakket helpen we je bij het redigeren van de inhoud, keuze van sleutelwoorden, afbeeldingen voorzien van leesbare tekst, de exacte weergave bepalen pér pagina in de Google-zoekresultaten, opzetten van een Google Business Pagina, bepalen van de weergave op social media en overige handige tooltjes die achter de schermen bijdragen aan je vindbaarheid.

Ook bij al bestaande website dragen we graag bij aan het verbeteren van de vindbaarheid.

Hosting

SEO

Website

Design

Hosting

HoloWeb koopt een groot stuk serverruimte in bij zijn hostingpartner die servers heeft draaien binnen Nederland. Dit zorgt voor een enorme verbetering in snelheid en bereikbaarheid waar zogeheten (Low-budget) hosting providers niet aan kunnen tippen. Deze servers staan vaak aan de andere kant van de wereld en draaien meerdere sites tegelijk op een klein stukje ruimte. De resources hiervoor raken snel op en kost het leggen van een goede verbinding tijd. Met het HoloWeb hosting pakket zorgen we ervoor dat je website optimaal gaat presteren en garanderen we een maximale snelheid. Daarnaast leveren we ook domeinregistratie, e-mailboxen en meer. Heb je al een website of een domein ergens draaien? Verhuizen naar HoloWeb is geen probleem!

Op de servers van HoloWeb zit geen resource limit, althans, je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je website uit lucht gaat. Onze partner is 24/7 bereikbaar om fouten snel en effectief op te lossen. Bij een te groot verbruik op je website trekken we tijdig aan de bel en kan tegen een klein tarief de website op een nóg grotere server draaien. De kans dat dit voorkomt, is klein, maar is een goede indicatie dat je website druk bezocht wordt! Naast het leveren van serverruimte bieden we ook domeinregistratie en e-mailboxen aan.

Samen bouwen aan je visie

Enthousiast geworden of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! We zijn benieuwd naar je visie en willen dit graag met je gaan realiseren! Laten we samen van start gaan en het proces van de Lightspeed Websites starten. We horen graag van je!

Back To Top